October 19, 2021

Rain, Playboy & Moon Club – Palms

Rain, Playboy og Moon er populære natklubber som alle ligger i Palms’ ene bygning ved navn Fantasy Tower. De får relativt ofte besøg af kendisser, hvilket måske kommer af at mange af disse bor i suiterne på Palms. Klubberne er gode og har mange gæster i weekenden. Ofte kan man købe indgang til alle tre klubber samtidig. Så anbefaler vi at starte på Playboy og Moon og så ende natten på Rain.

Moon Club
Playboy og Moon Club ligger på 52’ende og 53’ende etage og man kan frit gå mellem de to klubber via en trappe eller elevator. Det man skal være opmærksom på er at Moon Club ikke har åbent alle dage ligesom Playboy Club. Palms ligger lidt vest for striben, hvilket gør at disse to klubber kan tilbyde en fin panoramaudsigt over striben. På Moon er der også en terrasse man kan gå ud på.

Mere info: Moon – Palms [palms.com]

Playboy Club
Playboy Club er verdens eneste Playboy-klub. Her blandes højt kasinospil med natteliv. Klubben er mest en bar/lounge med mange VIP-borde og lidt lavere lydniveau. Hugh Hefner har hjulpet til med designet og har blandt andet fyldt toiletvæggene med Playboybilleder. En fin klub at prøve inden man fortsætter aftenen på Moon Club en etage oppe. Moon Club er en lidt mindre natklub med plads til cirka 500 gæster. Her er der mere tryk på og du kan uden problemer danse løs. Tjek filmen længst nede fra Moon.

Rain
Rain er en stor og populær natklub på cirka 2600 m2 som kun er åben i weekenden. Klubben har længe været en af de mest populære, men har på det seneste tabt lidt status siden Wynn/Encore og Aria (CityCenter) åbnede sine nye klubber.

Mere info: Rain – Palms [palms.com]

Eventkalender med mere finder I på natklubbernes hjemmeside [palms.com].


Video: Moon Club