December 3, 2023

Gode råd til din ferie

Tips om alt muligt
USA og Las Vegas adskiller sig på mange måder fra Danmark. Er dette din første rejse til USA eller Las Vegas bør du læse afsnittet nyttig information, hvor du finder information såsom om vandet kan drikkes eller ikke, hvad det kræver for at kunne bruge deres elnet og meget mere. Vi forsøger også at hjælpe jer på at forberede jer til rejsen i forhold til hvad der skal gøres og hvordan I finder det bedste fly derover. Vi gennemgår også hvorfor kreditkort er meget bedre at benytte end at veksle penge inden afrejsen.

Når I er ankommet i Las Vegas er der flere måder at komme rundt på. Vi forsøger at forklare hvilke der er de letteste og billigste for jer.

Spil og få gratis drinks
Drinks er alt gratis på kasinoet hvis du spiller. En dollar i drikkepenge pr. drink er dog standard. Så hvis man egentlig bare vil have en drink eller en øl, så kan man sætte sig ved de slots som har lavest indsats. Du kan på mange steder spille for så lidt som 1 cent pr. træk. Du kan så satse en dollar og kun spille den laveste indsats mens personalet serverer drinks til dig.

En mojitodrink på Las Vegas resan.Martinidrink på din Las Vegas resa.