December 3, 2023

Eventyr & Udflugter

Der er som sagt meget andet at lave i Las Vegas end at spille om penge. Her vil vi fortælle om nogle eventyr/udflugter som er værd at foretage på jeres ferie.

Lake Mead
Vores favoritudflugt er at leje en bil og køre til Lake Mead, og så leje en motorbåd og tage ud på vandski og wakeboard. På vores rejse til Las Vegas i sommeren 2010 gjorde vi det til og med to gange. Det varme klima og det rolige vand som søen har, gør Lake Mead perfekt til vandaktiviteter.

Jeg wakeboard in Lake Mead i Las VegasLas Vegas Gun Store

Naturoplevelser
Las Vegas har fantastiske naturoplevelser. Vi anbefaler Grand Canyon som naturligvis er den mest kendte naturoplevelse i nærheden af Las Vegas. Tag dertil med enten helikopter eller bil. Vil I ikke gå glip af en helikoptertur, men kunne I godt tænke jer at køre i bil til Grand Canyon anbefaler vi at tage en helikopterflyvning over byen ved skumring eller i mørke. Valley of Fire er også god, specielt hvis man er interesseret i hiking.

Skyd med våben eller prøv baseball
En anden fed udflugt er Las Vegas Gun Store, hvor man kan testskyde diverse våben. Vil man spille baseball i stedet kan det være fedt at prøve en batting cage, det er også betydeligt billigere.

Helikopter Grand Canyon fra Las VegasTill Grand Canyon i en Dodge Viper

ATV Las VegasDune/Beach  buggy tour Las Vegas