February 22, 2024

Hoteller i Las Vegas

Las Vegas hoteller
Det er ofte billigt at bo i Las Vegas eftersom næsten alle hoteller har kasino i gadehøjde og mange gæster bruger mange penge på at spille på det hotel de bor på. Desuden er Las Vegas ramt rigtig hårdt af finanskrisen, hvilket har presset priserne yderligere.

Hoteller på Las Vegas Strip – anbefalinger
Den almindeligste bolig i Las Vegas er naturligvis hotellet. Til venstre finder I de hoteller vi synes er mest værd at overveje. Af disse er vores to favoritter Aria Resort og Signature at MGM. Aria er et nyt, centralt beliggende 5-stjernet hotel med høj standard. Signature er et luksuriøst lejlighedshotel, hvor man har adgang til køkken og et fantastisk poolområde! Signature er et ekstra godt alternativ til de som vil blive i længere tid.

Billige hoteller
Det er svært for os at anbefale et billigt hotel, da priserne på disse kan gå markant op i populære weekender og så er de ikke så billige længere. Foretag en søgning nederst og se om der er en god pris på et centralt hotel. Vælg ikke bare et hotel som er billigt, for så kommer I højst sandsynligt til at bo langt fra begivenhederne. Det bedste er hvis hotellet ligger langs Las Vegas Strip mellem Mandalay Bay i syd og Wynn. Ofte er Excaliburs priser tillokkende.

Resort fees er skjulte gebyrer
I de seneste år er de fleste store hoteller begyndt at kræve en såkaldt resort fee. Prisen varierer mellem $7 og $20 pr. værelse og nat, se hurtige facts for hvert hotel. I dette obligatoriske gebyr indgår sædvanligvis internet, lokalsamtaler, adgang til fitness center med mere. Hoteller som ikke kræver en resort fee bliver færre og færre, blandt de finere har vi fundet Caesar’s Palace, Paris Las Vegas og Rio. Disse hoteller har på den anden side et gebyr for internet.

Lejlighedshotel
Til længere ophold på striben kan man overveje et lejlighedshotel som MGM Signature, det fungerer naturligvis også ved korte ophold.

Las Vegas Strip hotelsLas Vegas hotelsLas Vegas hotellLas Vegas hotelsLas Vegas hotels