December 3, 2023

Med bil til Grand Canyon

Heldagsudflugt
Et alternativ til de forskellige ture som går fra Las Vegas til Grand Canyon er at køre bil. På vejen kører man forbi Hoover Dam og Lake Mead som er fine stop på udflugten. Broen Hoover Dam Bypass ligger ved siden af Hoover Dam, den blev åbnet i slutningen af 2010 hvilket gør det lidt hurtigere end før, da køerne også er forsvundet. Grand Canyons vestlige del er det der ligger tættest på Las Vegas. Det er en perfekt heldagsudflugt. På Grand Canyon vestlige side har man to alternativer. Det første, mest kendte og billigste alternativ er at tage ud og gå på en glasgang ovenover kanten. Det andet er at tage en helikoptertur på nogle minutter ned i Grand Canyon og derefter tage en bådtur. Det kan også lade sig gøre med begge dele.

Udgifter ved Grand Canyon
En ulempe ved at køre fra Las Vegas til den vestlige del af Grand Canyon (hvor de fleste vælger at køre til) er at man skal købe nogle af de forskellige bus-udsigtspakker. Det er nødvendigt hvis man vil se noget og koster fra $45. Der er ingen mulighed for at forsøge at snige sig forbi og gå hen til disse steder. Vælger man nogle af busturene til Grand Canyon indgår dette i prisen.

Den sydlige del af Grand Canyon
Den sydlige del af Grand Canyons kant anser mange for at være den flotteste, men den ligger længere fra Las Vegas. Den sydlige del er det mest kendte og besøgte sted i Grand Canyon. Man kan dog køre dertil og tilbage på en dag, men man skal i så fald tage af sted tidligt om morgenen og regne med sen hjemkomst til Las Vegas. Det bedste alternativ er at man tager det stille og roligt og finder noget overnatning. Man kan også køre til den nordlige del af Grand Canyon. Den del ligger ganske nær den sydlige, men man kører rundt om bjerget på den anden side, så det bliver en helt anden rute.

Ture til Grand Canyon

Rutebeskrivelse til Grand Canyon
Detaljeret rutebeskrivelse til den vestlige del af Grand Canyon. [maps.google.com]

Detaljeret rutebeskrivelse til den sydlige del af Grand Canyon. [maps.google.com]

Detaljeret rutebeskrivelse til den nordlige del af Grand Canyon. [maps.google.com]


Grand Canyon Skywalk i vestlige delenGrand Canyon sydlige utkant i Arizona

Arizona plade på vej til Grand Canyon fra Las VegasI lejet bil på vej til Grand Canyon fra Las Vegas