February 22, 2024

The Las Vegas Strip

Las Vegas Boulevard
Las Vegas Strip, oftest forkortet til The Strip eller på dansk striben, er en 6,8 km lang vej ved navn Las Vegas Boulevard South. Gaden er kendt for sine mange hoteller og kasinoer. Af verdens 30 største hoteller ligger hele 20 af dem på denne gade og har tilsammen utrolige 75.000 værelser. De har mellem 2500 og 7117 værelser pr. hotel. The Venetian/The Palazzo komplekset er verdens største. Udover disse har Las Vegas yderligere et stort udvalg af hoteller, visse af dem ligger afsides fra the strip. Vores anbefaling er at bo langs med striben på jeres Las Vegas tur. Læs mere om de forskellige overnatningsalternativer under hoteller.

Las Vegas Strip

Tema på hotellerne
Vejen strækker sig fra Mandalay Bay i den sydlige del til Stratosphere i den nordlige del. Det er en cool gade bare at gå langs med og det er et must at tjekke de store komplekser. Visse hoteller har forskellige temaer, og eksempelvis har New York New York fået sit design fra velkendte bygninger i New York. Paris har som navnet antyder tema fra Paris, blandt andet findes Eiffeltårnet her i skalaen 1:2 og Triumfbuen i skalaen 2:3. Andre hoteller forsøger at stikke ud ved at være specielle og fantastisk designet.

Seværdigheder og shopping
Langs gaden er der flere seværdigheder og meget at tage sig til. En del af hotellerne tilbyder gratis shows udendørs, en af de mere kendte er Bellagios meget store fontæneshow som kan anbefales. Visse andre tilbyder rutsjebaner. Uden at overdrive, så findes der her noget for alle! Langs The Strip er der også mange muligheder for shopping i store centre.

Book helikoptertur i Las Vegas her og få laveste pris.

Her er et videoklip med en helikoptertur over striben i Las Vegas: