April 16, 2024

Shopping

Store shoppingcentre
Las Vegas er ikke specielt kendt i forhold til shopping. Det skal dog ikke undervurderes, her er nemlig shopping i verdensklasse! Shoppingcentrene er blandt de største i verden og der er to store mærkevareoutlets, hvor udbuddet er stort og priserne lave. Vi har fokuseret på at skrive om tre udvalgte shoppingcentre som alle ligger på striben.

Las Vegas Fashion Show Mall shoppingcentreShopping Las Vegas

Store outlets

Der er to store outlets, Las Vegas Premium Outlet og Las Vegas Outlet Center. De ligger desværre ikke i gåafstand fra striben, men ligger et par kilometer derfra. Nord for striben ligger Las Vegas Premium Outlet, vi tager dertil hver gang for at fylde garderoben op. Hvis I har lejet en bil er det fint at køre derud, ellers er det lettest at tage en taxi. Las Vegas Outlet Center ligger syd for striben. Læs mere under outlets.

Souvenirs

Der er mange souvenirbutikker og de kan oftest findes i nogle af de forskellige shoppingcentre. Las Vegas har verdens største butik af denne slags, World’s Largest Gift Shop, som ligger på den nordlige del af striben i nærheden af Stratosphere Tower. Hvis du vil have en souvenir med hjem, så finder du den garanteret her. Desværre er butikkens navn mere interessant end indholdet i den.