February 22, 2024

Lake Mead Marina

Fantastisk udflugt
En af de allerbedste udflugter man kan foretage på sin rejse er at tage til Lake Mead og leje en powerboat eller jetski. Fra Las Vegas er der ca. en times kørsel i bil øst på, så det er nødvendigt at leje en bil. Har I tid og råd anbefaler vi at leje jetski i en time og derefter leje en powerboat i nogle timer. Sørg for at lejen inkluderer wakeboard og/eller vandski til båden – det er super fedt!

Wakeboard på Lake Mead


Powerboat og jetski
I en powerboat er der plads til seks personer og I må max. være to personer på en jetski. Der kræves intet bådcertifikat til hverken powerboat eller jetski. Så længe det ikke blæser for meget må man i princippet sejle så langt væk man vil, og det er meget langt! Vi har endnu ikke fundet noget sted i verden med så generøse vilkår.

For familien
Er I ikke interesseret i høje hastigheder og vandsport eller er I en småbørnsfamilie med børn som endnu ikke er gamle nok til vandski, kan I leje en ”Family Fun Boat” som passer fint til bare at hygge, medbringe picnic, slappe af og nyde Hoover Dam.

I sommerhalvåret
Dette er en aktivitet som kun anbefales i sommerhalvåret. Undertegnede har prøvet jetski i november og var nær frosset ihjel. Om sommeren når det er 40 grader i luften og næsten 30 grader i vandet er det perfekt. Glem ikke solcremen!

Hoover Dam
Fra Lake Mead Marina kan man sejle sin båd/jetski rundt om et hjørne og se Hoover Dam på nært hold.

Joel går vandskiLake Mead PWC

Tips til wakeboard
Når I booker en båd, spørg så efter en båd som har et ”tower” hvor man kan binde rebet til et wakeboard. Det er meget svært at bruge wakeboardet på en båd uden det.

Glem ikke at medbringe passet, det er påkrævet for internationale gæster.

Priser

  • Jetski: $95/h eller $450 for en hel dag. Hertil kommer benzin.
  • Powerboat: $70/h eller $490 for hele dagen. Hertil kommer benzin.
  • Wakeboard/vandski: $10/h eller $60 for hele dagen.
  • Desuden skal der betales et depositum på $400. De tager imod kreditkort.
  • Deres telefonnummer er +1-702-293-1191.
    Direkte link til udlejningen. [boatinglakemead.com].

    På deres hjemmeside [boatinglakemead.com] er der meget mere information om Lake Mead.