December 3, 2023

Med helikopter til Grand Canyon

Fra $300
Hvis du vil se Grand Canyon uden at bruge en hel dag på at køre i bil, så bør du overveje at købe en helikoptertur dertil. Det plejer at koste fra $300 pr. person. Helikopterturene går til Grand Canyons vestlige del, hvor de lander nede i bunden. Flyvningen går over Lake Mead og Hoover Dam.

Hjem efter solnedgang
De fleste af helikopterne flyver over striben på tilbagevejen. Vælg helst en tur som tilbyder dette. Et godt tip er at vælge en tid hvor man flyver tilbage i mørke. Las Vegas set fra luften i mørke er et specielt syn! Det indebærer også en solnedgang i Grand Canyon og mørkeflyvning over striben. Man må dog regne med at der lægges et ekstra gebyr på regningen for dette.

Picnic
På de fleste helikopterture til Grand Canyon indgår en mindre picnic nede i Grand Canyon, ofte med lidt champagne. Den totale tid for turen fra start til slut er ca. fire timer. Normalvis tilbydes afhentning ved hotellet, i visse ture omfatter dette at blive hentet i en limousine.

Næsten fire timer
Hele udflugten tager næsten fire timer, selve flyvningen tager ca. 45 minutter hver vej. Der tillægges brændsel- og administrationsgebyrer. Læs mere om det i det med småt. Sørg for at booke i god tid, mange tider reserveres hurtigt!

Book en helikoptertur til Grand Canyon her, til bedst mulige pris.

Helikopter fra Las VegasHelikopter før landing i Grand CanyonDe helikoptere går gennem Hooverdam og Lake Mead

En helikopter nere i Grand CanyonGrand Canyon USAFra Grand Canyon i Arizona

Flying i Las VegasHelikoptertur over Las Vegas StripHelikopter over Las Vegas Strip