December 3, 2023

Bryllup

Mange alternativer
Las Vegas er kendt for sine bryllupper og er blevet kendt som bryllupshovedstaden. Det er enkelt, billigt og det går hurtigt at fikse en ægteskabslicens. Med en udfyldt blanket, 60 dollars og legitimation kan en licens blive udfærdiget på nogle minutter frem til midnat. Med et gennemsnit på over 100 000 bryllupper hvert år er der mange alternativer. Man kan blive gift på striben, i naturen eller i en lokal kirke.

Bryllup på Mandalay Bay i Las VegasBellagiobryllup i Las Vegas

Forskellige temaer
Det er på striben de fleste af bryllupperne foregår, da de fleste hoteller har fine bryllupskapeller. På striben ligger de fleste af Las Vegas kendte kapeller. Kapellerne tilbyder ofte forskellige temaer og der findes blandt andet hawaiiansk, eventyrtema, Star Trek, Elvis eller piratbryllup. Hotellerne tilbyder mange fine restauranter og lokaler til bryllupsfesten.

Flest bryllupper i weekenden
I weekenden er det normale antal af bryllupper højere og der har I stor chance for at se brudepar her og der. Det er også meget almindeligt at polterabender foregår her.

Bröllop på The Little White Wedding Chapel i Las VegasBryllup på Little Chapel of the Flowers i Las VegasBryllup på Graceland Wedding Chapel i Las Vegas

Gør ikke som Britney Spears
Et tip er at være forsigtig på din rejse i Las Vegas og ikke gøre noget forhastet som eksempelvis Britney Spears gjorde i 2004. Hun giftede sig med sin barndomsven kl. 5 om natten i en alder af 22. Brylluppet var ikke planlagt, men skete spontant og ægteskabet varede sammenlagt 55 timer. Langt fra det første spontane bryllup i Las Vegas, men et af de mest omtalte.

Se på de forskellige bryllupspakker her.

Links