December 3, 2023

Buffeter

En attraktion
Gå ikke glip af Las Vegas-buffeter på din rejse. Las Vegas er kendt for sine store buffeter. Her præsenterer vi hvad man skal være opmærksom på når man spiser buffet samt hvilke buffeter vi anbefaler.

Priser og åbningstider
På de fleste hoteller er der både buffet til morgenmad, frokost og aftensmad. Cirkapriser og åbningstider for buffeterne på de store hoteller kan ses i listen nedenfor.

 • Morgenmad. Åbningstid: 07-11.
  Pris: cirka $15.
 • Frokost. Åbningstid: 11-16.
  Pris: cirka $20.
 • Aftensmad. Åbningstid: 16-22.
  Pris. $25-$30.

På de lidt billigere hoteller, eksempelvis Stratosphere, kan man få en aftenbuffet for under $20 og endnu billigere for morgenmad og frokost.

Cosmopolitans buffet
En af de bedste buffeter er ifølge os Cosmopolitans buffet. Søndag til torsdag aften koster den under $30. Indretningen er flot og maden er meget god. Fredag- og lørdagaften koster det nogle dollar ekstra, men så indgår også vin ad libitum. Kom i god tid, da køen kan være lang.

Todai
Todai Seafood & Sushi Buffet som ligger på Planet Hollywood er en anden favorit. Spis sushi til du revner og få en fantastisk god creme brûlée til dessert. Det koster op til $35.

Gode buffeter
Andre meget gode buffeter er dem på Aria, Bellagio, Wynn, Planet Hollywood, Paris-Paris og Rio.

Værd at huske på

 • Drikkepenge. Glem ikke at give drikkepenge. 15-20 % er rimeligt. Hvis I er et selskab på seks personer eller derover lægges der normalt 18 % i drikkepenge på regningen automatisk. I så fald behøver I ikke give flere drikkepenge.
 • Køer. Ind imellem er køerne til buffeterne meget lange. Mange spiser ofte sent i Las Vegas, forsøg at komme før dem, så behøver I ikke vente i kø så længe. Buffetkøerne er størst i weekenden.
 • 24-timersbuffet. Visse hoteller tilbyder muligheden for at spise så meget du vil på 24 timer. For eksempel kan du spise på Harrah’s syv forskellige hoteller i løbet af et døgn for cirka $50. Disse buffeter har ofte lidt længere køer. Dette 24-timers tilbud gælder på: Le Village buffet på Paris, Planet Hollywood Spice Market buffet, Flamingos Paradise Garden buffet, buffetten på Harrah’s, Lago buffet på Caesar’s Palace og The Emperors buffet på Imperial Palace.
 • Billigere buffet. Hvis du får et spillerkort på det kasino du spiller på får du point mens du spiller. Disse point kan veksles om til rabatter. Spørg portneren på dit hotel om de har buffetkuponer.