July 19, 2024

Grand Canyon

Skabt af erosion
Grand Canyon er et 446 kilometer langt eroderet ørkenlandskab. Det er fra 500 meter og op til 30 kilometer bredt. Dybden varierer og der hvor det er dybest er det ca. 1500 meter. Grand Canyon ligger øst for Las Vegas i den nordvestlige del af Arizona.

Populær udflugt
Grand Canyon er den klart populæreste udflugt fra Las Vegas. Den nemmeste måde at komme dertil fra Las Vegas er med helikopter. Helikopterturen tager ca. 45 minutter og man lander nede i Grand Canyon. Det er også det dyreste alternativ med en pris fra $300. Man kan også flyve et almindelig fly dertil og det er lidt billigere. Ulempen ved et fly er at man ikke kan lande nede i Grand Canyon. I visse af de dyrere flyture indgår både helikopter, bådtur og Grand Canyon Skywalk. De andre alternativer er at tage bil eller bus. Det tager mindst tre timer. Det er billigst at tage bussen og det er en fin dagstur fra morgen til aften. Al information om kørsel til Grand Canyon findes under vores afsnit bil til Grand Canyon.

Verdenskulturarv
Siden 1979 har Grand Canyon været på UNESCOs verdenskulturarvsliste. På deres hjemmeside findes yderligere information om verdenskulturarven og Grand Canyon i det hele taget (på engelsk), [whc.unesco.org].

Book en tur til Grand Canyon her og få den bedste pris.

Helikopter Grand Canyon fra Las VegasMod den vestlige Grand Canyon i udlejningsbil ViperFoto af helikopter i Grand Canyon

Grand Canyon i ArizonaGrand Canyon i ArizonaPå en båd nede i den vestlige Grand Canyon

Grand Canyons hjemmeside [nps.gov/grca]